Anyone had the rear tire lag?

This happened on my bike i came to complete stop and i started to go and felt like the rear wheel was dragging a little. This has
happened to other times when i come to a start and then take off slowly . The back wheel would make make the bike go sideways
just for a couple of seconds. I noticed that after i was doing highspeed on the hwy. is this a problem? Today another weird feeling
i was taking off slowly and for a split second the bike would hesitate has anyone had that issue?
 

charbo

New member
yes. I have had that exact problem and it got progressively worse over a short period of time. Fortunately my 2019 GT is still under warranty. After multiple returns to fix a problem dealer said they "fixed" and more than 60 days in the shop, I requested lemon law action here in California. Still working through that with BMW now.
 
yes. I have had that exact problem and it got progressively worse over a short period of time. Fortunately my 2019 GT is still under warranty. After multiple returns to fix a problem dealer said they "fixed" and more than 60 days in the shop, I requested lemon law action here in California. Still working through that with BMW now.
Did They tell you what the problem was? I have not felt it do that since those 3 times. Was it something in
the transmission or the wheel bearings ?
 
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks